Alex Vos Marketing Countus Groep

Alex Vos, Serviceteamleider Merk & Online Marketing bij de Countus Groep:

“De professionals van Webinar Producties denken echt met je mee”

“Als Serviceteamleider Merk & Online Marketing bij de Countus Groep, een verbonden groep zelfstandige bedrijven, ben ik verantwoordelijk voor het merk Countus en ondersteun ik mijn collega’s op het gebied van communicatie. Onze samenwerking met Webinar Producties is in de coronatijd gestart, toen we onze relatiebijeenkomsten online wilden organiseren voor onze accountancy- en adviesorganisatie.

“De begeleiding van David van Webinar Producties was boven verwachting.”

Webinar Producties heeft ons sindsdien begeleid bij de productie van verschillende webinars. In het begin waren die vooral voor extern gebruik. Zo maakten we webinars voor de paardenhouderij, akkerbouw, melkvee en intensieve veehouderij waarbij verschillende specialisten uit deze sectoren aanschoven aan tafel. Deze webinars hadden als doel om kennis te delen en de band met onze relaties te versterken. Na corona zijn we doorgegaan met het maken van webinars, maar dan vooral voor intern gebruik om onze collega’s over lopende zaken te informeren.

“We kijken ernaar uit om nog veel meer webinars op te nemen in deze professionele omgeving.”

Wat betreft bereik en impact van de webinars zijn we heel positief. Met een live publiek van 300 tot 500 kijkers per webinar en ook nog honderden mensen die terugkijken, kunnen we zeggen dat ons doel om kennis te delen met onze relaties en collega’s steeds ruimschoots werd bereikt.

De studio van Webinar Producties heeft ons ook positief verrast. Wij maakten steeds gebruik van de goed bereikbare locatie in Zwolle. De camera’s, microfoons en lichten zijn hier van zeer goede kwaliteit. En ook de begeleiding vanuit Webinar Producties was boven verwachting. Wij hadden steeds contact met David.

“De flexibiliteit en het meedenken over de setting was van grote meerwaarde voor ons.”

Hij heeft ons met veel enthousiasme en expertise geholpen bij het bepalen van de beste opzet voor onze webinars, de belichting en het decor. Inhoudelijk bereidden we zelf alles goed voor, maar de flexibiliteit en het meedenken over de setting was van grote meerwaarde voor ons. Ook het aanmeldproces voor kijkers werd door David en zijn collega’s verzorgd, wat de gehele ervaring zeer professioneel maakte. We kijken ernaar uit om nog veel meer webinars op te nemen in deze professionele omgeving!”

Studioproducties op maat

Webinar

Wil je een webinar organiseren voor een specifieke groep mensen? Slim! Want een webinar is een goede manier om kijkers in korte tijd en op afstand te informeren, inspireren, enthousiasmeren of overtuigen. Ontdek hoe je in onze opnamestudio op een persoonlijke manier een breed publiek bereikt.

Online talkshow

Op zoek naar een dynamisch platform om je ideeën te delen en in gesprek te gaan met jouw publiek? Online talkshows bieden de perfecte gelegenheid om boeiende discussies te voeren, inzichten te delen en te entertainen. Ontdek hoe wij jou kunnen ondersteunen bij het opzetten en uitzenden van een online talkshow.

Podcast

Wil je een krachtige boodschap delen met je publiek? Podcasts zijn het perfecte middel om jouw verhaal te vertellen en luisteraars te inspireren, informeren of vermaken. Ontdek hoe onze opnamestudio en experts jou kunnen ondersteunen bij het creëren, opnemen, monteren en verspreiden van boeiende podcasts.

Optioneel

Offerte op maat

Optioneel

Offerte op maat

Optioneel

vanaf 495,-

Onze studio's

Studio Den Bosch

Onderwijsboulevard 225
5223 DE Den Bosch

Studio Zwolle

Dokter Stolteweg 2 

8025 AV Zwolle

webinars

Webinar versus YouTube: Verschillen en Toepassingen

Hoewel beide platforms effectief zijn voor online contentdistributie, verschillen ze aanzienlijk in hun structuur, doelstellingen en gebruik. Dit artikel belicht de belangrijkste verschillen tussen webinars en YouTube-video’s en biedt inzicht in wanneer elk van deze formats het meest geschikt is.

Lees Verder »