Verhoog je bedrijfssucces!

E-Book ontvangen?

Dit e-book helpt je bij de voorbereidingen, de opnames zelf en zelfs bij de acties daarna. Je leert hoe je een draaiboek maakt, hoe je deelnemers werft, wat een goede structuur van een presentatie is, hoe je de opnames voorbereidt en waar je op moet letten bij de opnames zelf. En heb je al nagedacht over de follow-up van je leads?

Voornaam(Required)
E-mail(Required)

Blog

Wij staan voor je klaar!

Vragen? Neem contact op met een van onze experts via tel. 088-8886740.

Jantien Moes

Planning

Jorien Slager

Videoteam

Titia Tilma

Planning & coördinator

David Hilberink

Videoteam

Johan Wissink

Videoteam

Rene Eijsink

Videoteam

Studioproducties op maat

Webinar

Wil je een webinar organiseren voor een specifieke groep mensen? Slim! Want een webinar is een goede manier om kijkers in korte tijd en op afstand te informeren, inspireren, enthousiasmeren of overtuigen. Ontdek hoe je in onze opnamestudio op een persoonlijke manier een breed publiek bereikt.

Online talkshow

Op zoek naar een dynamisch platform om je ideeën te delen en in gesprek te gaan met jouw publiek? Online talkshows bieden de perfecte gelegenheid om boeiende discussies te voeren, inzichten te delen en te entertainen. Ontdek hoe wij jou kunnen ondersteunen bij het opzetten en uitzenden van een online talkshow.

Podcast

Wil je een krachtige boodschap delen met je publiek? Podcasts zijn het perfecte middel om jouw verhaal te vertellen en luisteraars te inspireren, informeren of vermaken. Ontdek hoe onze opnamestudio en experts jou kunnen ondersteunen bij het creëren, opnemen, monteren en verspreiden van boeiende podcasts.

Optioneel

vanaf 2195,-

Optioneel

Offerte op maat

Optioneel

vanaf 495,-