Floor Hoefakker communicatie Vion

Floor Hoefakker, communicatiemedewerker bij Vion

“Dankzij de goed uitgeruste studio en professionele ondersteuning heeft ons webinar zijn doel bereikt”

“Vion is een internationale producent van vlees, vleesproducten en plantaardige alternatieven, met productielocaties in Nederland, Duitsland en België. Mijn rol op de communicatieafdeling vereist veelzijdigheid en een nauwe samenwerking met verschillende afdelingen. Bij Vion zijn we constant bezig met communicatie richting diverse stakeholders. Ons recente webinar, opgenomen in samenwerking met Webinar Producties, was een goed communicatiemiddel om een van onze doelen te bereiken.

“De voorbereiding verliep soepel dankzij Jantiens snelle schakelen.”

Dit informatieve webinar, gericht op onze leveranciers, werd opgenomen in de professionele studio van Webinar Producties in Den Bosch. De sprekers hadden wij zelf geregeld en de technische ondersteuning op het gebied van camerawerk, geluid, licht, achtergrond en chatfunctie verzorgde Webinar Producties. Onze boodschap werd krachtig overgebracht en de interactie met het publiek verliep soepel dankzij de chatmogelijkheden.

Gedurende de voorbereidingen werden wij ondersteund door Jantien vanuit Webinar Producties. De voorbereiding verliep soepel dankzij haar snelle schakelen. Zo kregen we van tevoren een vragenlijst waarop we wensen op het gebied van techniek konden aangeven. Dat gaf ons al vertrouwen dat onze opname in goede handen was. Een paar dagen van tevoren moesten we ook de PowerPoint slides aanleveren die we tijdens het webinar wilden laten zien. Toen we aankwamen in de studio stond alles netjes klaar en konden we starten met de generale repetitie van het webinar.

“Toen we aankwamen in de studio stond alles netjes klaar.”

Het organiseren van webinars is voor ons een efficiënte manier om onze doelgroep te bereiken. De samenwerking met Webinar Producties bevestigde het belang van een goed uitgeruste studio en professionele ondersteuning. De locatie in Den Bosch was voor ons ook gemakkelijk bereikbaar vanuit ons kantoor in Boxtel. Al met al kijken wij terug op een geslaagde samenwerking en zouden we Webinar Producties aanbevelen aan organisaties die streven naar professionele en effectieve webinars.”

“De samenwerking met Webinar Producties bevestigde het belang van een goed uitgeruste studio en professionele ondersteuning.”

Studioproducties op maat

Webinar

Wil je een webinar organiseren voor een specifieke groep mensen? Slim! Want een webinar is een goede manier om kijkers in korte tijd en op afstand te informeren, inspireren, enthousiasmeren of overtuigen. Ontdek hoe je in onze opnamestudio op een persoonlijke manier een breed publiek bereikt.

Online talkshow

Op zoek naar een dynamisch platform om je ideeën te delen en in gesprek te gaan met jouw publiek? Online talkshows bieden de perfecte gelegenheid om boeiende discussies te voeren, inzichten te delen en te entertainen. Ontdek hoe wij jou kunnen ondersteunen bij het opzetten en uitzenden van een online talkshow.

Podcast

Wil je een krachtige boodschap delen met je publiek? Podcasts zijn het perfecte middel om jouw verhaal te vertellen en luisteraars te inspireren, informeren of vermaken. Ontdek hoe onze opnamestudio en experts jou kunnen ondersteunen bij het creëren, opnemen, monteren en verspreiden van boeiende podcasts.

Optioneel

Offerte op maat

Optioneel

Offerte op maat

Optioneel

vanaf 495,-

Onze studio's

Studio Den Bosch

Onderwijsboulevard 225
5223 DE Den Bosch

Studio Zwolle

Dokter Stolteweg 2 

8025 AV Zwolle

webinars

Webinar versus YouTube: Verschillen en Toepassingen

Hoewel beide platforms effectief zijn voor online contentdistributie, verschillen ze aanzienlijk in hun structuur, doelstellingen en gebruik. Dit artikel belicht de belangrijkste verschillen tussen webinars en YouTube-video’s en biedt inzicht in wanneer elk van deze formats het meest geschikt is.

Lees Verder »