Marketing- en communicatiemanager Bram Timmers van In het Groen:

“Hoogwaardige apparatuur, technische faciliteiten en professioneel team”

“Ik heb voor In het Groen al twee keer mogen samenwerken met Webinar Producties voor het opnemen van twee webinars. Als marketing- en communicatiemanager ben ik verantwoordelijk voor de volledige marketingstrategie en uitvoering voor onze vereniging, die meer dan 600 kleine campings en accommodaties vertegenwoordigt. Bij In het Groen kunnen mensen een vakantie zoeken en boeken, bij een van die accommodaties op het platteland of bij de boer.

 

Onze ledenbijeenkomsten hebben we de afgelopen twee jaar in de studio van Webinar Producties opgenomen, in de vorm van webinars. Tijdens deze jaarlijkse bijeenkomsten inspireren we onze leden – alle aangesloten accommodaties – en delen we kennis over onze vereniging en over wat er in toerismesector speelt. Onze voorzitter, enkele experts uit de sector, enkele bestuursleden en ikzelf waren hierbij aanwezig. We zaten in een talkshow setting aan tafel in de studio.

 

Wat betreft de begeleiding kan ik zeggen dat we precies kregen wat we nodig hadden. Hoewel we inhoudelijk zelf alles hadden voorbereid, bood Webinar Producties ondersteuning bij de technische aspecten, zoals het opstarten van het webinar, het camerawerk, de microfoons, de tv’s op de achtergrond waarop onze beelden te zien waren en het verzorgen van een introductiescherm voordat het webinar begon. Zij zorgden ook voor de distributie: onze leden konden de webinars namelijk zowel live bijwonen vanachter hun scherm als later terugkijken, wat erg gewaardeerd werd.

 

De locatie in Den Bosch was goed te bereiken, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. We konden onze webinars ’s avonds opnemen, wat wij erg prettig vonden. Ook het contact met ons contactpersoon bij Webinar Producties verliep goed. Bovendien was de prijs-kwaliteitverhouding uitstekend, wat voor een vereniging met een beperkt budget als die van ons van groot belang is.

 

Al met al was de samenwerking met Webinar Producties een waardevolle ervaring. De studio was uitgerust met hoogwaardige apparatuur en bood alle benodigde technische faciliteiten. Het team was professioneel, goed georganiseerd en wist precies wat wij als vereniging nodig hadden. We kijken tevreden terug en zouden Webinar Producties aanbevelen aan andere organisaties die op zoek zijn naar een studio voor hun webinarproductie. Wij komen hier in elk geval weer terug!”

Studioproducties op maat

Webinar

Wil je een webinar organiseren voor een specifieke groep mensen? Slim! Want een webinar is een goede manier om kijkers in korte tijd en op afstand te informeren, inspireren, enthousiasmeren of overtuigen. Ontdek hoe je in onze opnamestudio op een persoonlijke manier een breed publiek bereikt.

Online talkshow

Op zoek naar een dynamisch platform om je ideeën te delen en in gesprek te gaan met jouw publiek? Online talkshows bieden de perfecte gelegenheid om boeiende discussies te voeren, inzichten te delen en te entertainen. Ontdek hoe wij jou kunnen ondersteunen bij het opzetten en uitzenden van een online talkshow.

Podcast

Wil je een krachtige boodschap delen met je publiek? Podcasts zijn het perfecte middel om jouw verhaal te vertellen en luisteraars te inspireren, informeren of vermaken. Ontdek hoe onze opnamestudio en experts jou kunnen ondersteunen bij het creëren, opnemen, monteren en verspreiden van boeiende podcasts.

Optioneel

Offerte op maat

Optioneel

Offerte op maat

Optioneel

vanaf 495,-

Onze studio's

Studio Den Bosch

Onderwijsboulevard 225
5223 DE Den Bosch

Studio Zwolle

Dokter Stolteweg 2 

8025 AV Zwolle

webinars

Webinar versus YouTube: Verschillen en Toepassingen

Hoewel beide platforms effectief zijn voor online contentdistributie, verschillen ze aanzienlijk in hun structuur, doelstellingen en gebruik. Dit artikel belicht de belangrijkste verschillen tussen webinars en YouTube-video’s en biedt inzicht in wanneer elk van deze formats het meest geschikt is.

Lees Verder »