Podcast

Podcast opnemen in een professionele studio

Wil je een krachtige boodschap delen met je publiek? Podcasts zijn het perfecte middel om jouw verhaal te vertellen en luisteraars te inspireren, informeren of vermaken. Ontdek hoe wij je kunnen ondersteunen bij een podcast opnemen, maar ook bij het creu00ebren, monteren en verspreiden van boeiende podcasts.

Podcast set-up tot 4 personen

Onze opnamestudiou2019s zijn uitgerust om podcastopnames te faciliteren met een groep van maximaal 4 personen. Dit zorgt voor een dynamische en levendige discussie.

Opnamesessie van maximaal 2 uur

Een podcast opnemen duurt maximaal 2 uur. Dit geeft voldoende tijd om een diepgaand gesprek te voeren en zorgt er tegelijkertijd voor dat de content van hoge kwaliteit is.

Professionele begeleiding

Met onze deskundige begeleiding garanderen wij een uitmuntende opnamekwaliteit, mogelijk gemaakt door het gebruik van hoogwaardige apparatuur. Ons toegewijde team ondersteunt bovendien bij de redactie, montage, presentatie, muziek, sound effects, het draaiboek en format.

Tot 30 minuten ruwe audio opname

We nemen tot 30 minuten ruwe audio op tijdens elke sessie. Deze ruwe opnames vormen de basis voor de verdere bewerking en montage.

Nabewerking & montage

Na de podcast opnemen, voeren we een zorgvuldige nabewerking uit om ervoor te zorgen dat de audio van hoge kwaliteit is en vrij is van ongewenste ruis of storingen.

Gratis intro & outro muziek

We voorzien in gratis intro & outro muziek om je podcast een professionele uitstraling te geven en jouw luisteraars te betrekken.

Kant-en-klaar audiobestand

Na de nabewerking ontvang je een kant-en-klaar audiobestand dat klaar is voor distributie op verschillende platforms.

Online distributie

We ondersteunen je bij het verspreiden van jouw podcast op verschillende online platforms, zodat je een zo groot mogelijk publiek bereikt.

Redactionele begeleiding

Indien gewenst kunnen we redactionele begeleiding bieden om je te helpen met de inhoud en de structuur van je podcast, zodat die goed aansluit bij jouw doelgroep.

Opname op locatie

Naast een podcast opnemen in onze studio bieden we ook de mogelijkheid om op locatie op te nemen, zodat je de sfeer en omgeving kunt benutten.

Podcast studio goed bereikbaar

Je vindt onze moderne opnamestudiou2019s in Den Bosch en Zwolle, direct naast de snelweg.

Bereid je voor met ons e-book

Wil je je alvast voorbereiden op het opnemen van een podcast? Download ons e-book u2018Podcast opnemenu2019 met tips en een stappenplan voor het opnemen van een echt goede podcast.

Studioproducties op maat

Webinar

Wil je een webinar organiseren voor een specifieke groep mensen? Slim! Want een webinar is een goede manier om kijkers in korte tijd en op afstand te informeren, inspireren, enthousiasmeren of overtuigen. Ontdek hoe je in onze opnamestudio op een persoonlijke manier een breed publiek bereikt.

Online talkshow

Op zoek naar een dynamisch platform om je ideeën te delen en in gesprek te gaan met jouw publiek? Online talkshows bieden de perfecte gelegenheid om boeiende discussies te voeren, inzichten te delen en te entertainen. Ontdek hoe wij jou kunnen ondersteunen bij het opzetten en uitzenden van een online talkshow.

Podcast

Wil je een krachtige boodschap delen met je publiek? Podcasts zijn het perfecte middel om jouw verhaal te vertellen en luisteraars te inspireren, informeren of vermaken. Ontdek hoe onze opnamestudio en experts jou kunnen ondersteunen bij het creëren, opnemen, monteren en verspreiden van boeiende podcasts.

Optioneel

Offerte op maat

Optioneel

Offerte op maat

Optioneel

vanaf 495,-

Onze studio's

Studio Den Bosch

Onderwijsboulevard 225
5223 DE Den Bosch

Studio Zwolle

Dokter Stolteweg 2 

8025 AV Zwolle

webinars

Webinar versus YouTube: Verschillen en Toepassingen

Hoewel beide platforms effectief zijn voor online contentdistributie, verschillen ze aanzienlijk in hun structuur, doelstellingen en gebruik. Dit artikel belicht de belangrijkste verschillen tussen webinars en YouTube-video’s en biedt inzicht in wanneer elk van deze formats het meest geschikt is.

Lees Verder »